Печат върху текстил - печат върху тениски, суичъри, шапки

Предлагаме висококачествен печат на щампи върху всякакви текстилни памучни артикули: тениски, суитчъри, потници, блузи, торби, ризи, бельо, рокли, хавлиени кърпи, одеяла и други. Използваните технологии са термотрансфер, флексопечат и флок печат.

Върху текстил може да си напечатате и създадете тениски, потници и суичъри по лично ваш оригинален дизайн.

Какво представлява печата върху текстил?

Печатът върху текстил е своеобразен отпечатък, създаден директно върху избраната от Вас памучна материя. След преминаването ѝ през специална пещ, печатът върху текстила става устойчив на пране при температури до 40 градуса. По този начин дрехата запазва своята еластичност, печатът върху текстила е мек и приятен на допир, а картинката се запазва по-дълго време.

Всички продукти, които се използват за създаването на печата върху текстил, са специално разработени за дълготрайно и качествено отпечатване върху текстила.

Какво не знаем за този вид печат?

Печатът върху текстил е все по-лесно и бързо постижим.

Дигитален печат върху текстил

Дигиталният печат върху текстил е метод за отпечатване на оцветители върху тъкан. Той се използва най-често при печат на по-малки дизайни върху дрехи (тениски, шапки, потници и др.) или на големи дизайни върху ролки с голям формат (банери, флагове, знаци и др.) Тази тенденция се налага заради развитието на индустрии като маркетинг, реклама и други, в които често се налага брандиране на големи продукти с цел представяне или популяризиране.

Защо да печатаме върху текстил?

  • дълготраен
  • добра технология
  • бързо и лесно, на конкурентна цена
  • оригинални дизайни по ваш избор
  • гарантирано качество
  • разнообразие от продукти, на които може да се отпечата

За какво можем да използваме печата върху текстил?

На практика, печатът върху текстил може да се използва за всичко. Тук попадат тениски, рокли, потници, суитчъри, шапки и други текстилни материали, върху които може да поставите лого, надпис или друго го ваш избор. Детски дрешки, одеялца, възглавнички и други неща също могат да бъдат с печат по ваш избор като така се превръщат в прекрасен подарък за всякакъв повод: сватба, детски рожден ден, кръщене, рожден ден, годишнина и др.

Мечтаната тениска с печат по твой избор – защото заслужаваш да я имаш!

Вече можеш да имаш мечтаната тениска, рокля потник, суитчър по твой дизайн. Достатъчно е просто да избереш, да поръчаш и да се радваш на новата придобивка!

Прочетете още за:

 

Печат на рекламни тениски
Печат на тениска по ваш дизайн