Печат върху текстил - печат върху тениски, суичъри, шапки

Предлагаме висококачествен печат на щампи върху всякакви текстилни памучни артикули: тениски, суитчъри, потници, блузи, торби, ризи, работно облекло, хавлиени кърпи,възглавнички, чаши, бутилки, шот, пъзели  и други. Използваните технологии са термотрансфер, флексопечат и флок печат.

Върху текстил може да си напечатате и създадете тениски, потници и суичъри по лично ваш оригинален дизайн.

Какво представлява печата върху текстил?

Печатът върху текстил е своеобразен отпечатък, създаден директно върху избраната от Вас памучна материя. След преминаването ѝ през специална пещ, печатът върху текстила става устойчив на пране при температури до 40 градуса. По този начин дрехата запазва своята еластичност, печатът върху текстила е мек и приятен на допир, а картинката се запазва по-дълго време.

Всички продукти, които се използват за създаването на печата върху текстил, са специално разработени за дълготрайно и качествено отпечатване върху текстила.

Какво не знаем за този вид печат?

Печатът върху текстил е все по-лесно и бързо постижим.

Сублимационен печат.

Процесът сублимация, приложен за отпечатване на изображения върху готови изделия означава преход на мастилата от твърдо вещество в газообразно под въздействие на висока температура, с резултат пренасяне на изображението върху изделието. Изделието трябва да е изготовено от полиестер или да има специално покритие. При нагряване примерно до 162С молекулите на полиестера се "отварят" и сублимационните мастила, които в това време се намират в газообразно състояние могат да проникнат в полиестера. След прекратяване на въздействието на високата температура, молекулите на полиестера се "затварят", и така изображението остава на полиестера.

Защо да печатаме върху текстил?

  • дълготраен
  • добра технология
  • бързо и лесно, на конкурентна цена
  • оригинални дизайни по ваш избор
  • гарантирано качество
  • разнообразие от продукти, на които може да се отпечата

За какво можем да използваме печата върху текстил?

На практика, печатът върху текстил може да се използва за всичко. Тук попадат тениски, рокли, потници, суитчъри, шапки и други текстилни материали, върху които може да поставите лого, надпис или друго го ваш избор. Детски дрешки, одеялца, възглавнички и други неща също могат да бъдат с печат по ваш избор като така се превръщат в прекрасен подарък за всякакъв повод: сватба, детски рожден ден, кръщене, рожден ден, годишнина и др.

Мечтаната тениска с печат по твой избор – защото заслужаваш да я имаш!

Вече можеш да имаш мечтаната тениска, рокля потник, суитчър по твой дизайн. Достатъчно е просто да избереш, да поръчаш и да се радваш на новата придобивка!

Прочетете още за:

 

Печат на рекламни тениски
Печат на тениска по ваш дизайн