Рекламни тениски с надписи или фирмено лого

Рекламни тениски – пътят към успеха

Рекламни тениски ТеригПри нас лесно и бързо ще откриете и поръчате рекламни тениски за всеки повод, събитие или рекламна кампания. Предлагаме богат избор на рекламни тениски, които могат да се брандират или да се изпише друго рекламно послание по ваш избор. На всеки модел може да се разпечата лого, надпис или и двете. Стандартният срок за поръчка е 3-5 дни.

Цените се сформират от цената на тениската + цената за печат на логото и/или надписа. Най-лесно можете да се ориентирате като разгледате цените за печат (свали pdf).
*Всички цени са с включено ДДС.

Можете директно да оформите свой дизайн на рекламните темиски като използвате нашия модул за направа на тениска по Ваш дизайн (линк).

Ние сме специалисти в направата на термо и сублимационни щампи по наш дизайн и по дизайн на клиента. Работим само с най-добрите и качествени продукти. Следим за иновациите в бранша, за да ви ги предложим на добра цена с отлично качество.

Топ оферта

 

Ново: Соларни модели тениски?

Тази нова технология за Европа е изключително популярна в целия свят. При нея тениските използват UV лъчите, за да променят цвета си от черно-бял в ярък образ. Ние работим с най-добрите американски фирми в бранша за термо щампи.

Защо да поръчаме рекламни тениски?

Като част от динамичния свят все по-често ни се налага да търсим начини на изразяване, с които ще достигнем до повече хора. В глобалния поток от информация често думите не са толкова важни, колкото визуалното изразяване. Кое ще ви направи по-голямо впечатление: Две изречения или една снимка? Разбира се, че снимката първа ще грабне вниманието ви, защото е синтезирана емоция.

За да сме в крак със случващото се, да успеем да грабнем чуждото внимание, е нужно да бъдем по-визуални. Тази тенденция се наложи в много сфери: маркетинга, рекламата, визуалните технологии, писането на текстове и др. Истината е, че хората нямат време да четат дълги текстове, искат да разберат „сега“ и „веднага“ дали това, което предлагаме, е за тях.

Ако сте фирма или бизнес, то вие със сигурност често инвестирате средства в реклама. Замисляли ли сте се колко по-лесно би било да рекламирате върху тениска? С помощта на рекламна тениска вие ще задържите внимание по-дълго. Освен това след изтичането на рекламата, тениската остава като подарък за потенциалния ви клиент. По този начин създавате отношение и пораждате доверие и така има по-голям шанс даденият човек да ви се довери за покупка или услуга.

Не забравяйте, че външният вид продава. В този ред на мисли, важно е как представяме себе си и това, което искаме да продадем или рекламиране на аудиторията.

Tениски за всеки повод

Tениската по Ваш дизайн е идеална за всеки повод: подарък за рожден ден, за имен ден, за близък човек, за реклама на бизнес, за представяне на стока/продукт, за сватбен подарък, за детски рожден ден и много други.

Най-голямото предимство на рекламните тениски е, че Вие избирате какви да бъдат. Имате шанса да подберете щампата, надписа, цвета на тениската и всичко останало, което пожелаете. Може да имат и само леко загатнато рекламно послание. И това не важи само за топлите месеци. Без проблем това може да бъде приложено върху суитчър, шапка, потник, възглавничка или друго по ваш вкус.

рекламни тениски за него и нея

Освен, че са изключително удобни, рекламните тениски могат да бъдат практични. В комбинация с други дрехи, те са идеални за излизане навън, за среща, за спортно мероприятие и други.

Бъдете уникални, неотразими и себе си с рекламни тениски представящи не само Вашия бранд, но и подчертавайки Вашата идентичност.

рекламни тениски обем

Защо да изберете нашите тениски и щампи?

- избери своя личен уникален дизайн
- качествени печати и щампи
- соларни модели тениски с щампа
- бърза и лесна поръчка

Тениските с надпис и щампа са чудесното рекламно послание за вашето фирмено парти, благотворително събитие, промоция, тийм билдинг или друго корпоративно събитие. Качете после снимките в социалните мрежи, нека всички разпознават вашия бранд – поръчайте сега!

Ако все пак имате някакви затруднения или въпроси, можете да ни пишете на terig_rig@abv.bg или да ни потърсите на телефон: 0878780872